VIDEO Chinezii își fac operații estetice pentru a-și influența soarta

0

Cei mai mulți dintre occidentali apelează la chirurgia plastică pentru a fi, pur și simplu, mai atrăgători. Însă când vine vorba de diferențe culturale, aflăm că ele se pot traduce chiar și la nivelul motivațiilor pentru care oamenii aleg să-și modifice aspectul fizic. În China, de pildă, mulți apelează la chirurgia plastică fiind convinși că astfel vor deveni mai prosperi, mai autoritari, mai norocoși.

plastic-surgery-550x299

Mian Xiang, arta străveche de citire a destinului cuiva în trăsăturile feței, spune că viitorul unei persoane poate fi descifrat doar prin analiza chipului și data de naștere. Câteva exemple ar fi sprâncenele scurte și rare, care denotă lipsa de vitalitate și de vigoare, alunița ascunsă în sprâncene, care care anunță câștig financiar, fruntea lată, care denotă inteligență și memorie bună sau nasul borcănat, supranumit ”palatul avuției”, ce poate indica dacă un bărbat va fi capabil să agonisească avere sau dacă o femeie va avea parte de un soț înstărit. Potrivit acestor credințe, forma, mărimea, amplasarea și culoarea fiecărui element al feței sunt indicii pentru starea de sănătate, pentru caracter, noroc și viitorul profesional.

Pornind de la aceste piste, mulți chinezi, în special oameni de afaceri sau persoane aflate în căutarea jumătății amoroase, apelează la chirurgia plastică pentru a-și spori șansele de a atinge obiectivele propuse. Așa se face că un afacerist chinez poate decide să-și mărească nasul prin operație, pentru a avea nai mult succes. Procedurile de ridicare a pleoapelor sunt recomandate pentru sporirea impresiei de autoritate și agresivitate, iar tatuarea sprâncenelor e sugerată pentru mai multă vigoare și câștig financiar. Înainte de a merge la cabinetele specializate, majoritatea celor care vor să-și influențeze destinul prin chirurgie plastică vizitează practicanți Feng Shui, care le citesc viitorul în chip și le recomandă astfel ce trăsături ar trebui schimbate.

 

 

Sursa: Oddity Central

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger