VIDEO. Chinezii au modificat genetic vacile pentru a produce lapte uman

1

Unul dintre multele lucruri cu care trebuie să se confrunte Europa și Asia în competiția cu China este o etică total diferită.

Țările vestice folosesc biotehnologia și încurajează organismele modificate genetic, dar dezvoltările sunt în urma a ceea ce știința poate să facă. În plus, reglementările din domeniul alimentației și medicamentelor din vest sunt mult mai stricte, pentru a preveni folosirea de tratamente experimentale care nu funcționează sau omoară oameni, deși contribuie la reușite în viitor.

China, însă, nu este reținută de astfel de îngrijorări și folosește asta în avantajul său. Cel mai recent exemplu este o fermă unde au fost modificate genetic vacile pentru a produce lapte uman. Acest lucru nu s-ar întâmpla în Statele Unite unde s-ar scandaliza eticii, apărătorii drepturilor animalelor, organizații și cetățeni obișnuiți.

Dar, fermierii chinezi cred că e o realizare minunată și subliniază că laptele uman este mai bun decât laptele de vacă și că există 1 milion de oameni care mor de foame în lume și le-ar folosi laptele uman.

Foto: captură video

Sursa: Business Insider


Un comentariu

  1. Pingback: De ce vaca deține ”monopolul” pentru lapte? | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger