VIDEO Ce se întâmplă în creierul nostru la o întâlnire amoroasă

1

Animaţia de mai jos ne arată, într-un mod amuzant, cum se înfruntă emisfera dreaptă şi cea stângă a creierului nostru atunci când suntem la o întâlnire amoroasă. Materialul a fost realizat de CGI (CGBros) – mai exact, de artiştii Josiah Haworth, Joon Shik Song şi Joon Soo Song, scrie site-ul Why Don’t You Try This.

 

 

Confruntarea între partea stângă şi cea dreaptă din creierul nostru când vine vorba de a lua decizii şi a acţiona este deopotrivă interesantă şi greu de desluşit. Ştiinţa ne spune că emisfera stângă controlează gândirea noastră raţională şi ne spune cum să acţionăm logic, planificat, în vreme ce emisfera dreaptă este cea care administrează emoţiile şi creativitatea. Categoric, avem nevoie de ambele emisfere pentru a funcţiona complet şi corect, dar dacă am cădea în extremele uneia sau alteia dintre emisfere, s-ar putea întâmpla ceea ce ne prezintă acest film animat:

 

 

Sursa: Why Don’t You Try This

Foto: Brain Divided Facebook Page

Mai multe detalii: Brain Divided Facebook Page

 

Puteţi viziona şi:

VIDEO 100 de ani de dans, muzică şi modă în 100 de secunde

VIDEO „Noah”, un film care urmăreşte numai activitatea de pe monitorul unui adolescent

VIDEO Puterea empatiei, animată

Primul trip cu LSD – o animaţie

O nouă formă de umor: animaţii după capodoperele picturii


Un comentariu

  1. si care-i problemna? femeile românce (care se vând bine merci prin căsătorie, adica mai rău ca in prostitututie) functioneaza excelent in paralel cu ambele emisfere cerebrale (adica schizofrenizat), incat 50% dintre barbatii români sunt alcoolici, pastilati, psihopati, drogati, etc. (adica papagali, canari pisoiași, iar femeile ortodoxe, mafioți cu puță patronate de preoți proxeneși de cadave de masculi uciși de labă, femei, mă rog, că doar pentru curve se fură în țara, asta, nu vă mai săturați de bani vreo peoților și femei curve)

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger