VIDEO. Câinii vagabonzi sunt nemuritori

1

O cățea a străzii din Malta, pe numele său Star, a supraviețuit după ce a fost împușcată de 40 de ori cu o pușcă cu alice și îngropată în nisip, în preajma orașului Birzebbuga. Autoritățile au reușit s-o găsească printr-un miracol, și asta pentru că locul de îngropăciune era bine ascuns. Polițiștii care investigau un caz în vecinătate au auzit scâncete de sub o scândură peste care fusese plasată o buturugă. Sub scândura cu pricina era îngropată până la gât Star, cu botul și membrele legate și cu răni multiple cauzate de gloanțele care i-au străpuns capul. Câteva pagini de Facebook s-au aliat pentru a găsi atacatorul, timp în care patrupedul trece prin faza de recuperare.

Sursa: Huffington Post

Citiți și:

Culisele masacrului maidanezilor din Botoșani

Propunerea de eutanasiere a câinilor fără stăpân este dezbătută în Camera Deputaţilor. Iubitorii de animale continuă să protesteze

“Directorii administrațiilor pentru câini vagabonzi au funcții politice”

Un oraș din Australia se gândește să-i omoare pe câinii care latră prea tare

Exterminarea maidanezilor, o soluție falsă


 

 

Tags:Un comentariu

  1. Corectare: a fost impuscat odata cu glont cu alice, nu de 40 de ori cu 40 de gloante, ca altfel nu mai avea cap deloc. Iar gloantele cu alice sunt folosite pentru pasari mici, porumbei, rate, etc. Si pe autorul acestei ineptii daca-l impusti in cap cu alice o sa fie un nemuritor, pana moare.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger