VIDEO. Apocalipsa păsărilor: Încă 300 de cadavre

2

În jur de 300 de cadavre de păsări au fost găsite joi, 13 ianuarie, lângă o autostradă din Alabama, SUA. Biologul Bill Gates a spus pentru postul de televiziune WAFF că este vorba de aceeași specie de păsări care a suferit decese în masă în Arkansas, Lousiana și Kentucky.

Biologul american a precizat că penele împrăștiate în jurul cadavrelor păsărilot indică o posibilă traumă și nu exclude varianta ca un camion sau un alt autovehicul să fi fost responsabil pentru acest incident. Cadavrele au fost trimise spre examinare la un centru medical din Madison, Wisconsin. Rezltatele ar trebui să apară în zilele care urmează.

Incidentul se aseamănă cu cel petrecut la începutul acestei săptămâni în Califormia, unde la marginea unei autostrăzi au fost găsite peste 100 de cadavre. Potrivit unui martor ocular, păsările „păreau că voiau să se sinucidă”, iar motivul deceselor pare să reprezinte o coliziune.

Incidentul completează seria celorlalte evenimente de pe glob, evenimente similare fiind raportate în Arkansas, Louisiana, Kentucky, Maryland, Suedia, Brazilia, Noua Zeelandă, Anglia și chiar și în România. Experți se contrazic în continuare când vine vorba de cauza accidentelor și susțin că acestea nu au nici o legătură între ele.

Citiţi şi:

Incidentele continuă: Sute de păsări moarte în California și Missouri, mii de pești morți în Chicago

Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie

Păsările moarte, căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice

Misterul continuă: Încă o mie de păsări şi 40.000 de crabi morţi, de data asta în Italia şi Anglia

Păsări moarte cad din cer în Suedia, iar milioane de cadavre de peşti sunt raportate în SUA, Brazilia şi Noua Zeelandă

Sursa: CNN

Tags:2 comentarii

  1. Pingback: Lista animalelor acuzate de spionaj » Think Outside the Box

  2. Pingback: VIDEO. Sute de păsări găsite moarte în SUA au fost ucise de guvernul american » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger