VIDEO Anonymous a atacat site-ul Monsanto

0

Cel mai recent atac al grupului de hackeri Anonymous a fost direcționat către gigantul domeniului biotehnologiilor Monsanto. Printr-o serie de atacuri, care au mai vizat FBI și Departamentul American de Justiție, Anonymous protestează față de închiderea site-ului de file-sharing Magauploud.

Mesajul hackerilor către Monsanto este că îi apără pe fermieri și susține organizațiile din domeniul alimentației care luptă împotriva practicilor Monsanto. Aceștia denunță practicile Monsanto care constau în contaminarea lumii cu chimicale și organisme modificate genetic pentru profit deși susțin, în același timp, că hrănesc săracii și protejează mediul. “Anonymous este oricine. Oricine care se opune nedreptății și decide să facă ceva pentru a îndrepta lucrurile. Suntem peste tot și vom rămâne”, se arată în mesajul hackerilor.

Printre cerințele adresate Monsanto se numără: oprirea contaminării lanțului alimentar cu OMG, oprirea intimidării micilor fermieri, încetarea folosirii pesticidelor și a îngrășământului sintetic, precum și a monoculturilor care transformă terenurile agricole în deșert. Crimele săvârșite de Monsanto nu vor rămâne nepedepsite, amenință Anonymous care face apel la toți cetățenii să sprijine fermierii și metodele tradiționale de agricultură.

Cum arată atacul

 

Mesajul Anonymous

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger