“Vând zăpadă, la sticlă sau la pachet”

0

Un bărbat din Massachusetts, SUA, a găsit o metodă inedită să scape de surplusul de zăpadă, după ninsorile puternice care şi-au făcut de cap peste Boston şi au acoperit solul cu un strat gros de nea. În loc să se plângă de faptul că nu mai are loc de parcare, pentru că e înzăpezit, bărbatul face exact ce stă în caracter spiritului american: bani din zăpadă.

 

 

Kyle Waring locuieşte în Manchester-by-the-Sea, un orăşel aflat în zona nordică a statului Massachusetts. El a început să vândă sticle umplute cu zăpadă pe site-ul propriu, special înfiinţat pentru “afacere”, Shipsnowyo.com, în urmă cu câteva săptămâni. În timp record, a vândut toată rezerva de sticle de jumătate de litru pusă la bătaie.

 

 

A introdus, apoi, opţiunea de achiziţionare a unui cub de zăpadă de trei kilograme, la preţul de 89 de dolari şi se gândeşte să lanseze şi “pachetul” de cinci kilograme de zăpadă, la preţul de 119 dolari. Nu este o afacere care să reziste prea mult pe piaţă, pentru că, inevitabil, zăpada se va topi, dar Waring profită câtă vreme poate.

 

Sursa şi foto: Mashable

 

Puteţi citi şi:

O mie de persoane vor un loc de muncă în Antarctica, la cel mai îndepărtat oficiu poştal

Sătui de iarnă, poliţiştii din Kentucky vor s-o aresteze pe prinţesa Disney din Frozen

VIDEO Cum arată o bătaie cu zăpadă în slow-motion


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger