Urgent: Acţionează pentru o strategie de urbanism corectă la Roşia Montană!

5

Planul General de Urbanism (PUG) al Roşiei Montane, documentul responsabil în ultimii 10 ani pentru paralizarea şi distrugerea economică şi socială a Roşiei Montane prin declararea unui perimetru amplu din teritoriul comunei Roşia Montană ca zona monoindustriala, expiră. Consiliul Local Roşia Montana este obligat conform legii să primească sugestii şi propuneri pentru elaborarea noului PUG.


Asociaţia Alburnus Maior şi-a formulat deja un punct de vedere. Dacă consideraţi că poziţia lor vă reprezintă, urmaţi linkul de mai jos şi completaţi datele dumneavoastră în formularul de trimitere. http://www.rosiamontana.net/observatii-pug

Data limită pentru primirea observaţiilor este 22 decembrie, adică mâine! Nu amânaţi!

 

Foto: Wikimedia


5 comentarii

  1. Doar 25% din teritoriul comunei era considerata zona mono-industriala, adica perimetrul unde s-ar deschide mina. Asa ca, daca alti investitori ar fi fost interesati sa investeasca aici, erau bineveniti. Din pacate, nimeni altcineva, in afara de rmgc, nu s-a aratat interesat.

  2. Avand in vedere ca nu tot satul este declarat monoindustrial care-i baiul? Ma bucur totusi ca nu ati spus (precum altii) ca satul e localitate monoindustriala si ca nu ati dezinformat dp asta dv…dar tot nu sunt de acord cu un nou PUG cu care nu toti satenii sunt de acord. O asociatie nu reprezinta din pacate dorinta tuturor!

  3. Ti se pare ca osa existe vreo diferenta daca e incadrata altfel zona ? Investitorii oricum nu se vor duce acolo. De ce sa nu ivnestesti langa un oras mare de exemplu decat acolo. Noi nu avem investitori, nu am ajuns in stadiul unde sa nu avem udne sa ii punem. Plus ca si Anda are dreptate nu e vorba de toata comuna, doar un sfert

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger