Urban winter cycling

3

Avem si cititori care nu se sperie de eficienta administratiei Capitalei si au curajul si iarna sa foloseasca bicicleta in Bucuresti. Citind articolul “Cum sa traiesti eco intr-un oras mare: Regulile jocului”, Bogdan Zagan ne-a inregistrat traseul lui zilnic intre locuinta si munca.

Cat de curat credeti ca ajunge la locul de munca?

Tags:3 comentarii

 1. A traii eco e o noua moda pentru cei care-si permit luxul sa o faca.
  Ce sa facem acuma, sa devenim cu totii Amish, fara tehnologie, ne intoarcem la cal si caruta, la trait in grote si incalzit pestera cu foc de lemn, eco?
  Ce vrajeala si ce manipulare pentru fraieri!
  Toata chestia asta eco a fost gindita de mult de Marxisti, de socialisti, pentru a face masele sa se simta bine si importante ca fac ceva bun pe pamint, ca sint importanti.
  Vedeti voi, comunismul nu poate sa incurajeze credinta in Dumnezeu asa ca si-a creeat propria divinitate, la altarul careia sa ne inchinam, ECOLOGISMUL.
  Nu zice nimeni sa nu avem grija de planeta noastra, dar de acolo si pina la a deveni eco-nazisti, cum devin guvernele unor tari si anumite persoane astazi, e distanta mare.
  Datoria guvernelor (mai ales de stinga, socialisto-comuniste) este sa tina creierul maselor ocupate, ca sa nu vada ce tilharesc ei intre timp, e o metoda verificata si care da roade de fiecare data, pentru simplul motiv ca “masele e multe si proaste”

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger