Un triatlon “user friendly”. O competitie pentru toti iubitorii de sport si natura

0

Mai sunt doar cateva zile pana la o competitie extrem de interesanta in Romania, oraganizata la Tusnad. Daca pana acum eram convinsi ca triatlonul este un sport al atletilor de top, organizatorii de la „Saint Ana Lake Exterra Thriatlon” s-au gandit sa ne surprinda. Concursul este gandit astfel incat sa poata participa aproape oricine. Daca nu esti in forma olimpica, e de ajuns sa-ti convingi doi prieteni si poti avea o experienta de neuitat, prieteni noi si o satisfactie uriasa.

O noutate binevenita este si site-ul competitiei, updatat si complet. Aici puteti afla de la oportunitati de cazare pana la cum sa ajungeti la Tusnad si informatii utile despre probele competitiei.Organizatorii competitiei sunt cei de la „Extreme Sport Club Baile Tusnad”, niste baieti care vor sa ne arate ca si Romania poate sa creeze oportunitati atractive si bine organizate de a petrece timpul liber.

Traseul competitiei este la randul sau deosebit. Incepe cu 700 de metri inot in Lacul Sfanta Ana, apoi 23 de kilometri cu bicicleta si se termina cu o alergare relaxanta de 6,5 km.

Pentru cei care se sperie de aceste cifre, le recomandam inscrierea in stafeta, unde au oportunitatea de a alege doar una din cele trei probe, lasand doi prieteni sa se streseze pentru celelalte.

TOTB a intrat in parteneriat cu acest proiect pentru ca este o incercare interesanta si atractiva de a promova sportul in Romania. Va invitam sa va alaturati!

Ne relaxam, facam sport, ne imprietenim si ne distram. Toate ingredientele unui weekend reusit.

Va asteptam!

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger