Un tată chinez a angajat asasini virtuali să-l hărțuiască pe fiul său

4

Sătul ca fiul său de 23 de ani să se joace nonstop pe computer și să nu-l asculte, un tată chinez a angajat “hitmeni” care să-l învețe o lecție în loc să-l trimită într-o tabără pentru dependenți sau să-i taie accesul la net. Fiul, Xiao Feng, se joacă virtual din liceu și a ajuns să se considere un maestru al RPG-urilor online, ceea ce i-ar fi atras note proaste și imposibilitatea de a-și găsi un job.

 

Flickr/SobControllers

 

Tatăl său era supărat că Xiao nu a putut rezista nici trei luni la o companie de dezvoltare software, așa că a angajat – nu se știe cum a ajuns la ei – jucători care să-l vâneze în jocurile sale preferate. Fiecare dintre ei era mai puternic și avea un nivel mai ridicat decât Xiao Feng, iar tatăl său a crezut că băiatul se va plictisi să se mai joace dacă era omorât de fiecare dată când se loga și că își va înteți eforturile de a-și găsi un job.

Deși a ajuns sătul să fie omorât de fiecare dată, Xiao s-a hotărât să-l confrunte pe tatăl său și să-i spună ce simte: “Pot să mă joc sau nu, nu mă deranjează. Nu caut nici un job – am nevoie de timp ca să găsesc unul care-mi place”. Domnul Feng spune că s-a simțit ușurat în urma confesiunii fiului său. Nu se știe dacă a renunțat la asasinii virtuali sau dacă fiul său și-a găsit un loc de muncă, însă inițiativa tatălui chinez reprezintă una dintre cele bune strategii din ultima vreme împotriva dependenței de jocuri și de internet.

Sursa: Kotaku.com


4 comentarii

  1. Pingback: Caii – terapie pentru copiii sud-coreeni dependenți de internet | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger