Un tânăr fără adăpost agaţă femei ca să aibă unde dormi

1

Joe este un tânăr new-yorkez de 26 de ani care nu are unde să locuiască, aşa că se cuplează în fiecare seară cu altă femeie, ca să evite să doarmă afară, în frig. “Fermecătorul” spune că a vrăjit sute de femei, pe care le-a convins să îl invite să petreacă noaptea cu ele, aflăm de pe Oddity Central; povestea lui Joe a apărut pe YouTube pe 15 septembrie şi, de atunci, a adunat deja peste 3.360.000 de vizualizări.

 

 

Joe este, de loc, din Boston, dar spune că iubeşte New York-ul pentru că, din opt milioane de locuitori, are de unde alege când vine vorba de a se cupla cu altă fată oricând doreşte. “Mă duc la o fată aleasă întâmplător pe stradă şi îi spun că o iubesc, că vreau să mă căsătoresc cu ea, doar de amorul artei”, se laudă tânărul. Deşi nu este cel mai chipeş bărbat de pe stradă, Joe are încredere în sine şi o doză de aroganţă care se pare că îi servesc de minune. Iar statutul său de om fără adăpost nu îl împiedică să fie prezentabil.

“Mă trezesc dimineaţa cu bani în buzunar – responsabilitatea mea este să nu arăt a homeless. Mă duc să mă dau cu gel pe păr, iar un Red Bull din magazin şi apoi ies afară”, spune el. Banii pe care îi face din cerşit (până la 150 de dolari pe zi) îi foloseşte pentru a-şi îngriji aspectul exterior, ca să atragă femeile. Vânează promoţiile produselor cosmetice, pentru că le poate obţine gratuit. Are doar patru schimburi de haine, dar reuşeşte să şi le păstreze curate. Joe susţine că petrece cel puţin 3 – 4 nopţi pe săptămână cu câte una din multele sale prietene, ba mai mult, de multe ori bea şi mănâncă pe socoteala lor. Există şi seri când nu are cine să-i ţină companie, dar asta nu îl descurajează.

“Poate dorm pe carton, afară, două – trei nopţi pe săptămână, dar mă trezesc în fiecare dimineaţă liber să fac tot ce vreau în ziua respectivă. La 7 dimineaţa, trec fete pe lângă mine şi îmi spun că am dormit pe trotuar şi e timpul să mă duc acasă, iar eu le spun: Dar sunt acasă!”, se amuză tânărul. Joe are probleme cu drogurile şi cu alcoolul şi spune că a devenit homeless după ce mama lui i-a găsit rezerva de droguri şi l-a dat afară din casă. Nu regretă, dar nici nu sfătuieşte pe nimeni să îi urmeze stilul de viaţă. “Nu deveniţi ca mine, niciodată. Stilul ăsta abstract de viaţă nu este pentru oricine. Cred că din toţi oamenii străzii din New York sunt singurul în stare să facă aşa ceva”, susţine Joe.

 

 

Mai multe detalii: Elite Daily

 

Sursa şi foto: Oddity Central

 

Puteţi citi şi:

Cafeneaua în care sunt angajate persoane sărace sau fără adăpost

VIDEO Ce transmit oamenii străzii despre ei

Un om al străzii a găsit în gunoi un copil, pe care l-a “adoptat”


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger