Un studiu despre căutările online referitoare la sex arată ce-şi doresc oamenii cu adevărat

2

Bărbaţii heterosexuali preferă femeile plinuţe celor slabe, li se par tălpile picioarelor erotice, iar femeilor le place să citească poveşti de dragoste între doi bărbaţi, arată un studiu elaborat care analizează cele mai ascunse dorinţe sexuale ale oamenilor, în funcţie de ce caută pe Google.

Cercetătorii au analizat un miliard de căutări referitoare la sex din toată lumea pentru a afla ce caută lumea când nu se uită nimeni. Printre descoperiri se numără faptul că bărbaţii preferă femeile plinuţe, dar şi o varietate de imagini erotice, inclusiv cu femei în vârstă şi transexuali.

Femeile caută să citească sau să vadă poveşti de dragoste dintre doi bărbaţi, dar numai dacă accentul este pus pe emoţii, nu pe sex.

Rezultatele sondajului mai arată că bărbaţii gay şi cei heterosexuali au acelaşi părţi ale corpului preferate, în ordine fiind: pieptul, fundul şi tălpile picioarelor.

Sondajul mai arată că bărbaţii au fantezii despre sexul în grup mai mult decât femeile şi îşi imaginează mai mulţi bărbaţi decât femei. Şi bărbaţii gay vizionează filme porno cu heterosexuali.

Doctorii spun că rezultatele îi ajută pe pacienţii care cred despre ei că sunt perverşi sau dereglati să vadă că interesele lor sunt, de fapt, obişnuite.

Foto: Reuters

Sursa: Daily Mail

Cititi si:

Fetele cu tati mai in varsta vor fi atrase de barbati mai batrani

Barbatii cu trasaturi feminine sunt mai atragatori

Femeilor le plac barbatii deja luati

Tags:2 comentarii

  1. V-ati gandit ca acest sondaj are o marja de eroare foarte mare dat fiind faptul ca poate cei ce au fantezii mai ciudate sunt cei ce cauta pe google lucruri legate de ele? Si mai putin cei cu fantezii normale (sa le numim asa) pentru ca probabil ei si le indeplinesc mai usor, si gasesc materiale sa-si satisfaca fanteziile fara a cauta asiduu pe google, in comparatie cu cealalta categorie?
    Think outside the box!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger