Un student îşi închiriază prietena ca să-şi cumpere iPhone 6

0

Un student s-a instalat în faţa Universităţii Sonjiang din Shanghai cu o pancartă pe care scria că era dispus să-şi împartă prietena cu alţii pentru bani ca să-şi cumpere un iPhone 6, scrie Shanghaiist. Tânărul specifica pe pancartă că cei care-i vor închiria iubita pot lua masa cu ea, pot învăţa împreună cu ea, se pot juca jocuri cu ea şi ieşi în oraş, dar lucrurile nu pot merge mai departe de-atât.

 

 

Studentul a postat pe o reţea socială şi poze cu prietena lui, însoţie de biografia, înălţimea şi greutatea ei, pentru cei interesaţi s-o examineze mai îndeaproape. Fata a fost de acord cu iniţiativa lui şi dispusă să fie închiriată cu 10 yuan (1,3 euro) pe oră sau 500 de yuan (63 de euro) pe lună. Nu se ştie încă dacă cineva a acceptat oferta. Cert e că nu e prima oară când apar astfel de poveşti din China. Acum câţiva ani, o adolescentă şi-a vândut rinichiul pentru un iPhone şi un iPad, iar în 2011, o femeie şi-a oferit virginitatea în schimbul unui iPhone 4.

China nu s-a numărat pe lista ţărilor în care a fost dezvăluit publicului noul iPhone 6 săptămâna trecută, iar lansarea lui întârziată a deschis oportunităţi pe piaţa neagră.

 

Puteţi citi şi:

Un bărbat din China caută să-şi cumpere mamă cu 160.000 de dolari

Un tânăr chinez îşi dă părinţii în judecată pentru că nu mai vor să-l întreţină

Doi părinţi chinezi şi-au dat fiul în judecată pentru a-l obliga să se angajeze şi să se mute de acasă

Un chinez a cumpărat toate biletele la premiera unui film pentru a-i face în ciudă fostei sale iubite, care l-a părăsit pentru că era sărac


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger