Un scrot uriaș și păros deasupra Angliei

1

Anglia este o țară în care bărbații își ascund problemele personale și nu se arată prea entuziasmați de promovarea cauzelor, scrie Fascoexist. Organizația caritabilă Male Cancer Awareness Campaign, în parteneriat cu actorul Chris O’Dowd, vrea însă să scuture puțin lucrurile în cadrul campaniei “SkyBalls”, prin care va lansa deasupra Angliei un balon cu aer cald sub forma unui scrot păros.

 

 

Male Cancer Awareness Campaign vrea să sporească gradul de conștientizare asupra tipurilor de cancer la care trebuie să fie atenți bărbații: cancerul la prostată, cancerul la sân, cancerul testicular și cancerul la stomac. Aceste boli sunt rar discutate din cauza jenei pe care o stârnesc. Pentru “cel mai mare scrot zburător din lume”, organizația vrea să strângă 100.000 de lire sterline pe site-ul de crowdfunding IndieGoGo.

Organizația caritabilă nu se află la prima astfel de acțiune de conștientizare. Repertoriul lor îi include pe “James Bum 002”, un erou cu fundul aerisit care se luptă cu cancerul la stomac și cu trepădușii lui diabolici, pe Near Naked Man (Bărbatul Aproape Dezbrăcat), care e înveșmântat într-un costum de culoarea cărnii și poartă o cască de motocicletă, și pe Mr. Testicles (Domnul Testicule), o mascotă zâmbitoare în formă de scrot cu fire pubiene împrăștiate pe scalp.

 


Un comentariu

  1. Pingback: Cum s-ar numi campania asta, daca s-ar face in Romania?

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger