Un ringtone care vindeca alergiile

1

O firma japoneza aflata in spatele unui dispozitiv ce transpune in cuvinte latratul cainilor si a unor ringtone-uri pentru telefonul mobil menite sa atraga persoanele de sex opus vine cu o noua oferta de primavara – o aplicatie pentru celulare care vindeca alergiile.

Compania Japan Ringing Tone Laboratory si-a lansat ultima inventie fix intr-o perioada in care natura se regenereaza, scrie AFP, si in care polenul plantelor pe cale de a inflori imprastie alergii si afectiuni ale sinusurilor printre milioane de oameni. Acestea ar putea fi combatute insa cu un nou ringtone pentru telefonul mobil, care isi face efectul daca utilizatori isi plaseaza difuzorul sub nas.

Dr. Matsumi Suzuki, cercetatorul care a dezvoltat noua aplicatie, spune ca ringtone-ul cu pricina elibereaza unde care scutura si dau afara polenul intepenit in narile utilizatorilor. Cu toate acestea, Index Corporation, compania care comercializeaza noua inventie, avertizeaza ca eficienta ei ar putea sa varieze de la om la om.

„Nu avem nicio garantie ca va avea beneficii reale pentru sanatate”, a intarit un purtator de cuvant al firmei producatoare, care a adaugat insa ca numarul de descarcari ale ringtone-ului tamaduitor au fost de trei ori mai mari decat in cazul aplicatiilor anterioare.

Japan Ringing Tone Laboratory a mai dezvoltat, in trecut, ringtone-uri despre care sustine ca-i ajuta pe utilizatori sa atraga persoanele de sex opus, sa scape de kilogramele in plus, sa se lase de fumat, sa digere mai bine mancarea sau sa-si relaxeze umerii.

Totodata, compania nipona a conceput si gadget-ul „Bowlingual”, care transpune latratul cainilor in limbajul uman si care este comercializat de fabricantul de jucarii Takara Tomy din 2002. Dispozitivul este compus dintr-un aparat si un microfon atasate zgarzii patrupedelor, care ar analiza emotii precum bucuria, tristetea sau frustrarea si ar pronunta fraze precum: „Joaca-te cu mine!”. Exista si o versiune pentru pisici.

Foto: Flickr/See-ming Lee

Tags:Un comentariu

  1. Asta-i ca si ringtonurile (sunetele produse de mobil) pentru alungat tzantzarii! Functioneaza pentru multi, mai putin pentur cel care incearca. La mine nu a functionat!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger