Un restaurant din Baltimore va hrăni, timp de 5 zile, gratuit, numai persoane fără adăpost

0

În fiecare an, restaurantele din Baltimore abia aşteaptă “săptămâna restaurantelor”, un fel de festival la care fiecare prezintă ce are mai bun, are parte de publicitate gratuită şi câştigă noi clienţi, dar are şi încasări pe măsură. În loc să facă acelaşi lucru, Michael Tabrizi, proprietarul restaurantului “Tabrizi’s”, închide afacerea pentru clienţii plătitori, ca să poată hrăni persoanele fără adăpost, fără să le ceară vreun ban.

 

 

“M-am gândit că ar fi frumos să fac ceva pentru oraş, care să unească oamenii. Am mai avut săptămâni ale restaurantelor şi ştim câţi bani am câştiga, dar nu este vorba despre bani. Acum este mai important să facem ceva pentru bunăstarea tuturor locuitorilor oraşului, nu doar pentru afacerea noastră”, a declarat Tabrizi, citat de Baltimore Magazine. Aşa s-a gândit să hrănească persoanele fără adăpost.

“Oamenii aceştia nu suferă doar de foame, ci şi de lipsa speranţei, li se pare că nu mai au demnitate. Ne dorim să vină la noi şi să se simtă ocrotiţi”, spune patronul localului. Ca mâncarea să fie în totalitate gratuită, el a făcut parteneriate cu adăposturi pentru oamenii străzii, care donează alimente. “Scopul principal este să arătăm oamenilor că a acţiona contează”, spune Tabrizi. Acţiunea lui caritabilă se va desfăşura între 20 şi 25 iulie.

 

Sursa şi foto: True Activist

 

Puteţi citi şi:

O fetiţă de 9 ani construieşte adăposturi pentru oamenii străzii şi cultivă hrană pentru ei

Pizza pentru oamenii străzii, plătită în avans de clienţi

Cafeneaua în care sunt angajate persoane sărace sau fără adăpost


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger