Un preot rus spune că ghetele multicolore de la Campionatul Mondial sunt o “scârboşenie homosexuală”

1

Un preot ortodox cu influenţă din Rusia, Alexander Shumsky, a spus că încălţările strident colorate ale jucătorilor de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia sunt un instrument al propagandei gay, scrie The Daily Beast. Remarca sa vine după aniversarea de un an a legii anti-propagandă gay promulgată de Vladimir Putin, care interzice promovarea homosexualităţii în rândul persoanelor sub 18 ani. Legislaţia a întărit atitudinea tiranică şi violentă îndreptată împotriva gay-ilor ruşi şi i-a îndemnat pe unii să ceară boicotarea Olimpiadei de Iarnă din Sochi de anul acesta.

 

 

Preotul a spus că ghetele multicolore purtate de jucători au transformat Cupa Mondială într-o “scârboşenie homosexuală” şi s-a bucurat că echipa naţională a Rusiei s-a întors devreme acasă, criticându-i pe membrii ei că au îmbrăţişat moda această modă a ghetelor gay. Shumsky consideră că încălţările verzi, galbene, roz şi albastre promovează “curcubeul gay.” “Dacă au ajuns să poarte ghete roz sau albastre, [jucătorii] ar putea la fel de bine să poarte şi chiloţi de damă şi sutiene”, a scris preotul în rubrica sa găzduită de un site creştin. Clericul a fost ofensat totodată şi de frizurile “de neconceput” ale unora dintre jucătorii din Brazilia.

“Ideologia liberală a globalismului vrea în mod clar să opună creştinismul fotbalului. Sunt convins de asta”, a explicat Shumsky. “Prin urmare, mă bucur că jucătorii ruşi au eşuat şi că, cu voia lui Dumnezeu, nu mai participă la această scârboşenie homosexuală.” Următoarele două ediţii ale Campionatului Mondial de Fotbal vor avea loc în două ţări autocratice şi homofobe. Cel din 2018 va fi găzduit chiar de Rusia, iar cel din 2022 de Qatar, unde homosexualitatea este ilegală.

 

Puteţi citi şi:

Moscova refuză, din nou, să autorizeze parada gay

Ce înţelege guvernul rus prin “propaganda gay”

Un neonazist rus bate gay şi postează pe net

Stephen Fry: Organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă în Rusia le-ar repeta pe cele care l-au legitimat pe Hitler

Parlamentul Rusiei se pronunţă în favoarea limitării drepturilor comunităţii LGBT

 


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger