Un preot polonez spune că a primit sms-uri de la un demon după o exorcizare

3

Preotul catolic Marian Rajchel din Jaroslaw, un oraş din sud-estul Poloniei, susţine că a început să primească sms-uri de la un demon după ce a încercat să exorcizeze o adolescentă, scrie Austrian Times. Rajchel spune că efortul său de a scoate demonul din sufletul fetei a eşuat şi că spiritul malefic se foloseşte acum de adolescentă pentru a-l ataca prin mesaje trimise de pe mobil.

 

 

Preotul a spus că diavolul şi supuşii săi nu se sfiesc să utilizeze tehnologia modernă, dar că, în multe cazuri, acţiunile lor nu sunt idenficate ca fiind opera diavolului. “Adesea, posesorii telefoanelor mobile nici nu-şi dau seama că sunt folosiţi în acest fel, dar în acest caz este clar.” Unul dintre sms-urile demonului, susţine el, îl ameninţa: “[Fata] nu va ieşi niciodată din acest infern. E a mea. Oricine se roagă pentru ea va muri.”

 

Parohia în care a fost încercată exorcizarea

 

Cu toate acestea, Marian Rajchel spune că se rugase pentru fată şi că i-a trimis la rândul său un sms demonului, la care a primit răspunsul: “Taci din gură, preotule. Nu te poţi salva. Idiotule. Preot patetic şi bătrân.” În urma acestui schimb de mesaje, clericul este convins că fata este posedată şi că are în continuare nevoie de ajutor.

 

Puteţi citi şi:

Monumentul satanic care ar putea trona în faţa Capitoliului dintr-un stat american

Legende urbane care au speriat şi fascinat generaţiile

Legende urbane care au speriat şi fascinat generaţiile (partea a doua)


3 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger