Un politician american promite interzicerea sexului oral

1

Din păcate, e vorba numai de o inițiativă locală, într-un singur stat, Virginia. Candidatul la postul de guvernator al statului Ken Cuccinelli promite în platforma sa interzicerea sexului oral – pentru protecția copiilor.

 

 

Cuccinelli promite că va reuși să-i țină pe copii departe de prădătorii sexuali interzicînd sexul oral – și a celui anal – tuturor, inclusiv cuplurilor căsătorite. Oricare dintre aceste două tipuri de crime vor fi pedepsite cu un an de închisoare.

Cuccinelli nu e un nebun sau un excentric care vrea să intre în politică – e un respectabil procuror și candidatul republicanilor în campania pentru postul de guvernator.  Acesta vrea să impună la loc o lege numită Crime Împotriva Naturii, care și-a trăit timpurile de glorie în trecutul puritan al Virginiei.

Recent, acesta a lansat un website care prezintă legea pentru interzicerea sodomiei (și a sexului oral) ca singura lege împotriva prădătorilor sexuali ai copiilor, ceea ce nu e evident adevărat.

În 2009, Cucinelli declara ca un personaj al lui Caragiale: Părerea mea e că actele homosexuale, nu homosexualitatea, ci actele sexuale sînt greșite. Sînt greșit intrinsec. Și cred că o țară bazată pe legi ale naturii trebuie să aibă politici care să reflecte asta.

Cucinelli e din fericire doar proiectiv. Guvernatorul în funcție al Texasului Rick Perry tocmai a semnat o lege prin care închide majoritatea clinicilor pentru avorturi și interzice avortul după 20 de săptămîni. Pînă la punerea în executare a acestei măsuri însă se discută o propunere de interzicere a avortului după prima bătaie de inimă a unui fetus – adică după 6 săptămîni, cum s-ar zice imediat ce o femeie află că e însărcinată.


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger