Un oraș din Illinois interzice strip tease-ul din cauza fracturării hidraulice

1

Fairfield, o localitate din statul american Illinois, a interzis dansul exotic sau nud pentru a preveni problemele care ar putea surveni în urma unui aflux de muncitori din domeniul fracking-ului (fracturare hidraulică, tehnologie folosită pentru extragerea gazelor de șist), scrie Grist.org. Orășelul are 5.000 de locuitori și va găzdui mulți muncitori veniți din afara orașului. În ciuda promisiunilor de joburi în domeniul fracking-ului, comunitățile în care se aplică această tehnologie descoperă că mare parte din muncă este alocată muncitorilor experimentați aduși din Texas și din alte puncte-cheie ale industriei gazelor de șist de peste ocean.

 

Flickr/Cristopher

 

O comisie însărcinată cu pregătirea localității pentru fracturarea hidraulică a avertizat că migrația muncitorilor ar putea crea o piață pentru cluburile de strip tease. La sfatul său, Consiliul Local a emis săptămâna aceasta un ordin prin care interzice dansul nud, seminud și exotic în oraș. Nu contează dacă danatorii se dezbracă pentru bani sau din plăcere libertină. Potrivit ordinului, orice persoană, firmă sau corporație trebuie să se supună.

Aceasta a apărut în contextul în care au apărut știri despre cluburi de strip tease care au început să se înmulțească în jurul așezărilor de muncitori care extrag petrol în Dakota de Nord. Dacă cineva încalcă ordinul, se poate alege cu o amendă de 5.000 de dolari pentru fiecare zi care trece în afara legii. Aflați mai multe detalii pe courierpress.com.


Un comentariu

  1. Sper sa vada articolul asta si primarul Barladului. Sigur si-ar deschide si el un club si ar crea locuri de munca pentru tinere barladence. Doar o sa fie si acolo ceva aflux de extractori de gaze de sist.
    Extinderea obtinerii de energie regenerabila a fost stopata anul acesta prin scaderea numarului de certificate verzi acordate. Asadar, au fost create conditiile pentru pornirea exploatarii gazelor de sist (neregenerabile).
    Pe langa efectele negative cunoscute ale utilizarii fracturarii hidraulice in exploatarea gazelor de sist, vedem in acest articol inca un efect: exploatarea imorala a femeilor care vor face strip-tease.
    Bineinteles ca androidul demagog ponta a inclus in numarul locurilor de munca ce vor fi create prin exploatarea gazelor de sist si numarul femeilor care vor presta servicii de strip-tease. Nu stiu Daciana ce parere are despre asta.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger