Un nou format de mail, care nu se lasă printat

3

Majoritatea dintre noi, pentru a fi în linie cu moda eco, am adoptat mesajul de la sfârșitul e-mail-urilor care îi avertizează pe interlocutorii noștri să nu printeze conținuul lor decât dacă este absolut necesar. Dacă te numeri printre acești oameni și crezi în acest mesaj, avem o veste bună pentru tine. În curând vom avea un format special de mail, unul care nu se lasă printat.

Formatul WWF, de la World Wildlife Federation, nu va fi printabil. Potrivit acestei organizații, formatul va fi asemănător cu un PDF, singura diferența fiind că va bloca orice încercare de printare. Evident că noul format va preveni numari printarea mail-urilor și a documentelor trimise în format WWF, așa că mesajul binecunoscut de la sfarșitul e-mail-urilor pe care le primim îșî păstrează încă rostul. Formatul WWF va fi util doar în cazul acelor documente care nu necesită semnare, așa că pentru contracte și alte documente clasice vom rămâne la formatul vechi.

Urmăriți TOTB pentru a vedea când va ajunge noul format și la noi. Deocamdată, doar cei care au sistem de operare Mac OS X 10.4+ se pot bucura de această idee nouă, însă se pare că o versiune pentru Windows va apărea în curând.

Sursa: www.mnn.com

Foto: Flickr – Daniel F. Bigatto

Tags:3 comentarii

  1. Pingback: Un bărbat este judecat pentru că a verificat mail-ul soţiei » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger