Un neonazist rus bate gay și postează pe net

1

Un skinhead neonazist din Rusia care atacă bărbați gay, filmează cum îi chinuie împreună cu complicii săi și postează filmările pe rețele sociale a ajuns la un număr mare de fani și îi încurajează și pe alții să-i urmeze exemplul, scrie Der Spiegel. Maksim Martsinkevich, cunoscut sub porecla de “Tesak” sau “Briceagul”, și-a botezat campania “Occupy Pedophilia” și arată foarte hip pe rețeaua socială VK.com.

 

 

În clipurile sale, Martsinkevich ademenește bărbați gay în apartamente, sub pretextul unor întâlniri amoroase, și îi abuzează. Una dintre practicile sale favorite este să-și forțeze victimele să îngenuncheze în fața lui, dezbrăcate, să le radă părul și să le picteze steagul-curcubeu (simbolul mișcării LGBT) pe scalp. În alte filmulețe, îi forțează pe bărbați să le facă sex oral jucăriilor sau să-și sune cunoștințe, cum ar fi profesori universitari sau șefi, pentru a se face de rușine în fața lor. Într-un clip, scrie Der Spiegel, doi tineri sunt obligați să danseze împreună pe jumătate goi, iar unul din ei plânge. Când Martsinkevich își lovește victimele, imaginea este blurată și apare mesajul “Nu violenței”, însă sunetul continuă să ruleze, așa că pot fi auzite țipetele bărbaților loviți cu pumnii sau cu un baston de cauciuc.

Agresorul se descrie drept vânător de pedofili și susține cu tărie că tinerii cu care intră în contact victimele pe site-urile de dating au doar 15 ani. Cu toate acestea, acțiunile bandei sale sunt îndreptate mai degrabă împotriva bărbaților gay decât a pedofililor. Dacă victimele au buletinele la ele, Martsinkevich le arată în fața camerei și mâzgălește pe ele cuvântul “homo”. Tesak este o figură celebră în rândul autorităților. În 2005, bărbatul a condus o bandă de neo-naziști care băteau oameni fără adăpost și imigranți din Asia Centrală, filmând asta și postând clipurile online. Iar în 2007, Martsinkevich a luat cu asalt un eveniment organizat Alexei Navalny, acum liderul informal al opoziției din Rusia, și a strigat că țara sa trebuie să-i ucidă pe toți democrații. Aflați mai multe detalii pe publicația germană.

 

Puteți citi și:

Stephen Fry: Organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă în Rusia le-ar repeta pe cele care l-au legitimat pe Hitler

Parlamentul Rusiei se pronunţă în favoarea limitării drepturilor comunităţii LGBT


Un comentariu

  1. Pingback: Un neonazist rus bate gay şi postează pe net | Radio GRADO

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger