Un model de business care dă înapoi comunității în care activează

0

Patru Mâini este un model de business care dă înapoi comunității în care activează. În 2013, producătorul de materiale de construcții pentru finisaje a renovat 28 de grădinițe, spitale și școli.

 

renovare

 

Fondatorii Patru Mâini, originari din Târgu Mureș, care au pus pe picioare business-ul de familie în 2003, cred cu tărie în puterea exemplului și în conceptul de ajutor pentru ceilalți. În 2013, a luat naștere platforma De ajutor pentru comunitate, prin intermediul căreia 1 leu din fiecare vânzare de produs Patru Mâini inclus în program a mers către un fond destinat renovării unor instituții de învățământ, centre de plasament, grădinițe și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor).

Prin acest mecanism, Patru Mâini a reușit să strângă în 2013 suma de 239.500 lei, cu ajutorul căreia au fost renovate 28 de clădiri, alături de 150 de voluntari din companie și din companiile partenere.

Pe lângă renovarea acestor clădiri, Patru Mâini și-a îndreptat atenția și asupra copiilor de vârstă preșcolară, pentru care pune deoparte câte 0,5 lei pentru fiecare produs vândut pentru a le cumpăra cadouri cu ocazia Crăciunului. În acest mod, în 2013 a fost strânsă suma de 13.500 lei, care a fost utilizată pentru oferirea de cadouri unui număr de 1.265 de copii din 34 de grădinițe. Programul continuă și în 2014, cu o campanie menită să strângă fonduri pentru aceleași grădinițe din program, pentru achiziția de rechizite necesare pentru noul an școlar.

 

Puteți citi și:

Gala Societății Civile 2014 i-a premiat pe cei care contează chiar dacă nu candidează


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger