Un miliardar pune la bătaie 120 de milioane de dolari pentru bărbatul care vrea să se însoare cu fiica lui lesbiană

0

Cecil Chao, un magnat chinez în domeniul imobiliarelor, a dublat suma pe care vrea s-o ofere drept recompensă bărabatului care va reuși s-o seducă pe fiica lui lesbiană și să se căsătorească cu ea, aflăm de la International Business Times. În 2012, miliardarul fixase suma la 65 de milioane de dolari după ce fata sa, Gigi Chao, s-a măritat cu iubita ei. Acum a urcat-o la 120 de milioane.

 

Gigi Chao/Captură Youtube

 

“Sper doar ca ea să aibă o căsnicie bună și copii și să-mi moștenească averea”, a spus Cecil Chao într-un interviu acordat în 2012 ziarului malaezian Nanyang Siang Pau, adăugând însă că nu are de gând să se amestece în viața personală a fiicei sale. Recompensa pe care a pus-o la bătaie pare însă să-l contrazică. Potrivit magnatului, peste 20.000 de pretendenți au răspuns la primul său apel din 2012, dar Gigi nu i-a băgat în seamă.

La acea vreme, femeia spunea pentru The Daily Telegraph că nu e supărată pe Cecil, dar că e fericită cu soția ei, o femeie cu care a fost împreună șapte ani înainte să se căsătorească. “La început m-a amuzat, după care amuzamentul s-a transformat în realizarea și convingerea că sunt o fată foarte norocoasă pentru că am un tată atât de iubitor”, a spus Gigi. “E foarte drăguț din partea lui să facă una ca asta ca expresie a dragostei sale paterne.”

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger