Un "Like" pe Facebook poate mirosi a căpşuni, mentă, cafea sau lavandă

0

Notificările specifice telefoanelor mobile inteligente, care ne avertizează când primim un “like” pe Facebook sau un mesaj pe email, pot fi transformate în mirosuri. Sună ştiinţifico-fantastic? Poate, dar este posibil. Cu un dispozitiv care se conectează la telefonul mobil prin intrarea dedicată căştilor.

 

 

Dispozitivul în cauză are o doză de parfum, este alb şi rotund (foto sus) şi se conectează la telefon prin intrarea dedicată căştilor. Acest dispozitiv emană un „puf” mirositor de fiecare dată când apare o notificare. Astfel, „like-ul” de pe Facebook poate mirosi a căpşuni sau mentă ori, de ce nu, cafea sau lavandă, în funcţie de ce parfum doriţi să alegeţi. La fiecare notificare, pe lângă mirosul eliberat în aer, se aprind şi luminile tip LED ale dispozitivului, explică Mashable.

Potrivit Los Angeles Times, fiecare doză de parfum poate elibera 100 de „puf-uri” şi o reîncărcare costă 5 dolari. Lansarea oficială a dispozitivului are loc pe 15 noiembrie în Japonia; în prezent, se lucrează la adaptarea unei arome de şuncă pentru cei doritori de mirosuri mai puţin florale. Dispozitivul funcţionează cu Android şi iOS şi, desigur, vine la pachet cu o aplicaţie care să coordoneze notificarea prin miros. Nu se ştie, deocamdată, când va ajunge acest dispozitiv şi pe piaţa americană. În materialul video de mai jos, puteţi vedea cum este promovat în Japonia:

 

 

Sursa şi foto: Mashable


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger