Un japonez a cheltuit 150.000 de dolari pentru a arăta ca David, sculptura lui Michelangelo

0

După ce colegii și-au bătut joc de el în mod repetat că are trăsături feminine, Alan, un adolescent de 20 de ani din Japonia, a vrut să-și schimbe înfățișarea pentru totdeauna și l-a ales ca model pe David, opera sculptorului renascentist Michelangelo. Băiatul și-a dorit un chip care să nu îmbătrânească niciodată și pentru care și-a făcut două operații la nas, una la ochi, patru intervenții de îndepărtare și prevenire a ridurilor și injecții pentru modificarea formei bărbiei.

 

 

Alan a vorbit despre schimbarea pe care a suferit-o într-un show de televiziune nipon. Adolescentul a plecat de-acasă la 16 ani și s-a stabilit în Tokio, unde s-a încurcat cu cinci femei în vârstă despre care susține că i-ar fi plătit tratamentul de înfrumusețare. A ținut însă să precizeze că nu a făcut sex cu niciuna din ele. “Dacă aș face asta o singură dată, atunci banii vor înceta să mai curgă, pentru că partenera va fi satisfăcută”, a spus el. Se pare că banii asigurați de cele cinci femei vin regulat, pentru că băiatul își vizitează chirurgul plastician în fiecare zi pentru terapie intravenoasă, care costă 3.000 de dolari pe lună, prin care îi sunt pompate în organism suplimente care-i păstrează în permanență un look tineresc.

Deși e obsedat de felul în care arată, Alan spune că nu-și controlează regimul alimentar, mănâncă ce vrea, și asta pentru că dietele induc stresul, iar stresul nu face bine frumuseții. Adolescentul înghite 30 de suplimente alimentare diferite pe zi și face injecții în stomac pentru arderea grăsimilor atunci când se simte flasc. În cadrul show-ului de televiziune, Alan a spus că vrea s-o cunoască pe Vanilla Chamu, cunoscută după porecla “Cyborg-ul chirurgiei plastice din Osaka”, un fotomodel nipon care a cheltuit la rândul ei 100.000 de dolari pe 30 de intervenții prin care s-a transformat într-o păpușă franțuzească. Când femeia a intrat în platoul de televiziune, tot ce a putut să spună Alan a fost: “Sânii ei sunt incredibili.”

Tânărul își monitorizează constant înfățișarea prin cel puțin 1.500 de selfie-uri pe lună, având peste 4.000 de poze cu el pe smartphone. Asta în timp ce Valeria Lukyanova, o ucraineancă fotomodel de 22 de ani, care și-a făcut operații estetice pentru a semăna cât mai bine cu păpușile Barbie, și-a propus să trăiască doar cu apă și lumină. Lukyanova, care are o talie de doar 50 cm, crede în reîncarnare și comunică, spune ea, cu ființe din alte dimensiuni.

 

 

Sursa: The Independent, Oddity Central

 

Puteți citi și:

FOTO O tânără s-a transformat în personaj de desene animate, iar alta în Barbie

VIDEO O tânără a făcut tot posibilul să arate ca păpușa ei preferată

Campanie pentru păpuși realiste: O “Barbie normală” va ajunge pe piață


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger