Un exemplu pentru Bucureşti, din Timişoara: Aerul condiţionat din autobuze, controlat direct din dispecerat

1

Regia Autonomă de Transport Timişoara (RATT) a decis ca dispeceratul instituţiei să controleze direct aerul condiţionat din autobuzele ce asigură transportul în comun, sarcină care până acum le revenea şoferilor, informează Hotnews.ro. Măsura a fost luată în urma numeroaselor plângeri care au ajuns la RATT şi la primărie în decurs de 10 ani.

 

Foto: timnews.ro

 

Călătorii timişoreni s-au plâns în nenumărate rânduri că şoferii refuză să pornească instalaţiile de climatizare pe motiv că le este prea frig, deşi în tramvaie, în autobuze sau în troleibuze temperaturile ajungeau pana la 50 de grade Celsius.

Potrivit unui comunicat al RATT, citat de Hotnews, “facilitatea se preteaza autobuzelor Mercedes Conecto C (scurte) din parcul Regiei si este o functie a sistemului de monitorizare existent. In acest fel, atat pornirea si oprirea climei in autobuzele scurte, cat si suprevegherea functionarii acestor instalatii se realizeaza incepand joi, 12.07.2012, prin Dispeceratul central al R.A.T.T.”. Aflaţi mai multe detalii aici.


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger