Un cuplu și-a sărbătorit iubirea printre depunerile de grăsime din canalele Londrei

2

“La fel ca șervețelele umede și uleiul de gătit solidificat, suntem de neseparat”, au fost vorbele romantice ale lui Dan MacIntyre, care a ales să sărbătorească un an de relație cu iubita lui Dunya Kalantery în rețeaua de canalizare a Londrei, scrie The Guardian. Anul trecut, cei doi și-au descoperit un interes comun față de cea mai mare depunere de grăsime descoperită până acum în canalele din capitala Angliei, formată din 15 tone de ulei de gătit solidificat la temperaturi joase.

 

 

Muncitorii au petrecut trei săptămâni pentru a curăța muntele de grăsime cu jeturi de apă. “Am fost fascinați amândoi de poveste”, spune Dan MacIntyre, în vârstă de 27 de ani, obiectul fascinației făcându-l amestecul de ingrediente: “grăsimea, absorbantele și toate acestea ca imagine. E foarte scârbos și am fost dezgustători de fascinați.” Cu ocazia aniversării unui an de relație amoroasă, MacIntyre s-a gândit s-o ducă pe iubita lui să vadă pe viu o depunere de grăsime. A trimis un e-mail companiei responsabile cu apa orașului și cu tratarea ei, Thames Water, care urma să ducă în canale o echipă de filmare a BBC în noaptea aceea și le-a permis și celor doi îndrăgostiți s-o însoțească.

“Nu ducem niciodată membri ai publicului în canalele noastre, cu excepția unei săptămâni din luna mai când sărbătorim “săptămâna canalelor”, așa că a fost o ocazie rară”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei britanice. Dunya Kalantery, și ea în vârstă de 27 de ani, a fost încântată de inițiativă. “Am fost extrem de surprinsă și de entuziasmată de idee”, spune ea. “Ne-am echipat în costume de protecție albe și cizme de cauciuc care ne ajungeau până la șolduri.” Amândoi au fost legați cu hamuri și au coborât printr-o gură de canal înainte de miezul nopții. “Rețeaua de canalizare era impresionantă”, spune Kalantery. “Curenții de apă erau foarte puternici.” “A fost neașteptat de plăcut acolo”, o completează iubitul ei. “Nu era chiar atât de urât mirositor, era cald și bine.” Din păcate, cei doi n-au dat peste coloși de grăsime, din cauza bunei administrări a canalelor, dar au găsit destulă cât să-și facă damblaua.

Depunerile sunt rezultatul deversării grăsimilor și uleiului de gătit prin gurile de scurgere, care se solidifică în prezența țevilor umede și a abosrbantelor, formând blocaje în calea apei de canalizare, care poate inunda locuințe și străzi. Dunya Kalantery spune că grăsimea solidă a fost într-adevăr fascinantă, a atins-o, a mirosit-o și a vrut să ia din ea și acasă, dar asta s-a dovedit nepractic.

 

Puteți citi și:

Cuplul care a plecat într-un concediu de o săptămână și s-a întors după 16 ani

O australiancă s-a măritat cu un pod de 600 de ani


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger