Un cultivator de marijuana a încercat să cumpăre tăcerea vecinilor cu cafea

0

Un cultivator ilegal de marijuana din San Francisco le-a oferit vecinilor săi carduri-cadou de la Starbucks ca să nu-l demaște, scrie The San Francisco Examiner. Bărbatul și alți trei suspecți au fost arestați în urma unui telefon care anunța un jaf și care i-a condus în cele din urmă pe polițiști spre operațiunea secretă cu iarbă.

 

 

În dimineața de 12 februarie, polițiștii au fost chemați pe îngusta stradă Stillman din San Francisco, care găzduiește mai multe afaceri, să prindă niște tâlhari. La locul faptei, forțele de ordine au oprit o mașină cu patru pasageri, care duhnea a iarbă. Suspecții aveau pitite în ea iarbă și arme, însă nu erau tâlharii căutați de poliție. Unul din ei era însă șeful unei operațiuni cu peste 500 de plante de marijuana, pe care le creștea într-un depozit din zonă.

Vecinii individului, care bănuiau că depozitul găzduiește ganja, spun că acesta le-ar fi oferit carduri-cadou de la Starbucks, cel mai probabil pentru a nu alerta poliția cu privire la mirosul de iarbă răspândit de operațiunea sa. Cei patru suspecți au ajuns după gratii.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger