Un chinez și-a vândut fiica online pentru a-și cumpăra un iPhone și o motocicletă

0

Un bărbat din orașul Tong’an, provincia Fujian, a primit trei ani de închisoare după ce și-a vândut fiica în vârstă de 18 zile pe rețeaua socială QQ, în schimbul sumei de 23.000 de yuani (3.200 de euro), bani cu care voia să-și cumpere un iPhone și o motocicletă, scrie The Independent. Partenera lui avea mai multe joburi cu jumătate de normă, în timp ce bărbatul își petrecea mare parte din timp în internet cafe-uri. Ambii aveau 19 ani când s-au ales cu sarcina nedorită.

Odată ce a aflat că își poate vinde fiica, adolescentul a ales s-o facă fără consimțământul mamei, scrie Epoch Times. Cumpărătorul pe care l-a găsit a achiziționat copilul pentru sora lui, la care ar fi și rămas, din moment ce părinții săi nu au posibilitatea financiară de a-l crește. La scurt timp după tranzacție, mama fetei a părăsit orașul, însă a fost prinsă de poliție și arestată, iar partenerul ei s-a predat autorităților. „Și eu am fost adoptată”, a spus femeia, „iar mulți oameni din orașul meu natal își trimit copiii la alți oameni pentru a-i crește. Chiar nu știam că este ilegal”.

Judecătorul le-a redus celor doi părinți pedepsele după ce a luat în considerare situația lor materială dificilă și faptul că bărbatul s-a predat poliției. Tatăl va face trei ani de închisoare, în timp ce partenera lui a primit doi ani și jumătate cu suspendare, având în vedere că își crește fratele mai mic, aflat în gimnaziu, și că are grijă de părinții ei cu dizabilități. Cumpărătorul s-a predat la rândul său poliției după ce ambii părinți au fost arestați.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger