Un chinez a cumpărat toate biletele de la premiera unui film pentru a-i face în ciudă fostei sale iubite, care l-a părăsit pentru că era sărac

0

Un bărbat din Shanghai, care apare pe rețeaua socială Weibo (Twitter-ul chinezesc) sub numele de familie Wang, a cumpărat toate biletele de cinema la premiera filmului “Transformers: Age of Extinction” pentru a-i dovedi fostei sale prietene cât de bogat a ajuns de când s-au despărțit, acum șapte ani, scrie South China Morning Post. Wang a precizat pe rețeaua socială că fosta lui iubită l-a părăsit pentru că n-a avut bani să o ducă la cinema și că va oferi bilete gratuite pe net.

 

 

Bărbatul a cheltuit peste 40.000 de dolari americani (circa jumătate din venitul lunar pe care susține că îl are) pe biletele pe care le-a cumpărat în patru săli de cinema IMAX din Beijing, unde știe că s-a mutat fosta lui prietenă, după ce, timp de șapte ani, scrie el, s-a chinuit să facă bani și a ajuns să prospere cu o companie pe care și-a înființat-o în Shanghai. “Vreau doar să spun că poate te-ai înșelat când ai luat acea decizie”, i s-a adresat Wang fostei sale prietene, pe Weibo, care a spus că va oferi bilete gratuite celor care vor da share postării sale, sporind șansele ca vestea să ajungă la fosta lui iubită. Până ieri, aproape 1.600 de bloggeri au primit bilete pentru asta.

Nu toți au fost însă fericiți de inițiativa chinezului. ”Din cauza ta, nu-mi mai pot cumpăra bilet la IMAX pentru filmul de mâine”, s-a plâns un blogger. Alții au fost dezamăgiți că biletele au fost doar pentru săli de cinema din Beijing. “Cum poți fii sigur că ea e în Beijing?”, l-a întrebat alt user de internet. “Ar trebui să cumperi și să donezi și toate biletele IMAX din Chongqing (n.r. – un municipiu al Chinei), în cazul în care ea e aici.”

 

Puteți citi și:

Muzeul relațiilor duse pe copcă așteaptă obiectele și poveștile voastre despre despărțiri

Un mogul chinez oferă hrană de 1 milion de dolari americanilor săraci

Un bărbat și-a montat în fața casei un frigider, pentru donații de alimente către nevoiași

VIDEO În 12 ani, un bucătar a oferit 1,5 milioane de porţii de mâncare persoanelor fără adăpost


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger