Un cercetător a identificat 14 tipuri de nasuri

0

Fotbalistul britanic Wayne Rooney are unul dintre cele mai atractive nasuri, a concluzionat un cercetător care a studiat diferitele tipuri de nasuri și care a găsit 14 astfel de categorii. Starul de la Manchester United are un nas cârn, foarte atrăgător, dar care indică o lipsă de maturitate.

Profesorul Abraham Tamir a făcut un tur al centrelor comerciale din Europa și a fotografiat cele mai interesante nasuri. Dintre cele 1.300 de fotografii, a asociat fiecare nas cu un nas dintr-o pictură sau altă formă de artă. Astfel a ajuns la concluzia că există 14 tipuri de nasuri, clasificările întinzându-se de la “cărnos” la “astral”.

Cel mai comun nas este cel cărnos, ilustrat de Prințul Philip. Acest tip de nas este întâlnit la aproape o pătrime dintre fețele studiate. Cei cu un astfel de nas, spune profesorul Tamir, sunt generoși, săritori și sensibili.

Dar, nasurile cărnoase, ca și cele “de pradă”, precum cel al actriței Barbra Streisand, sunt printre cele mai puțin atrăgătoare.

Nasul “roman”, precum cel al actorului Tom Cruise, se găsește pe aproape 9% din fețele studiate. Cei care dețin un astfel de nas sunt ambițioși, curajoși și gândesc clar.

13% dintre cei studiați au un nas astral, o reprezentantă a acestora fiind actrița Carey Mulligan. Aceștia sunt cei mai atractivi oameni, alături de cei cu nasul cârn. Și Kate Middleton, proaspăta soție a prințului William, se numără printre deținătorii de nasuri frumoase, modelul ei de nas regăsindu-se adesea în picturi, ceea ce înseamnă că artiștii îl considerau un semn al frumuseții.

Foto: Reuters

Sursa: Daily Mail


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger