Un câine a fost condamnat la moarte prin uciderea cu pietre de către o instanță din Ierusalim

2

O instanță din Ierusalim a condamnat la moarte un câine suspectat că ar fi reîncarnarea unui avocat care a insultat judecătorii instanței în urmă cu 20 de ani. Câinele urmează să fie omorât prin aruncare cu pietre.

Câinele a reușit să intre în Curtea de Afaceri Monetare din cartierul religios Mea Shearim din Ierusalim, băgând spaima în judecători. În ciuda încercărilor de a-l alunga, câinele nu a plecat.

Unul dintre judecători și-a amintit, apoi, un blestem al unui avocat care a insultat judecătorii în urmă cu două decenii și a considerat că spiritul avocatului a ajuns în corpul câinelui, o specie considerată impură de tradiționaliști.

Unul dintre judecători, simțindu-se insultat, a condamnat câinele la moarte. El a ordonat ca animalul să fie omorât de către copiii localnicilor cu pietre.

“Let the Animals Live”, o organizație pentru protecția animalelor a depuns o plângere la poliție împotriva șefului instanței care a negat că judecătorii au decis omorârea câinelui.

Unul dintre reprezentanții instanței, însă, a confirmat decizia. “S-a ordonat, ca un mod de răzbunare față de spiritul care a intrat în câine”, a spus acesta.

Unele școli de gândire ale iudaismului cred în reîncarnare.

Foto: AFP

Sursa: AFP


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger