Un bordel din Austria oferă clienţilor sex gratuit, ca protest faţă de taxele impuse de stat

1

Un bordel din Austria oferă clienţilor săi servicii sexuale gratuite, ca protest inedit, ce va dura, se pare, toată vara, împotriva a ceea ce patronul bordelului consideră drept taxe punitive impuse de stat, scrie agenţia de presă Reuters.

 

 

“Nu mai plătim taxe. Începând de acum: intrare liberă! Băutură la liber! Sex la liber!”, spune anunţul postat pe site-ul bordelului Pascha din Salzburg, Austria. Şi recepţionera care a răspuns la telefon, la numărul de contact, a confirmat că nu este o glumă, spun reporterii Reuters. Un ziar local a fotografiat coada de bărbaţi formată la intrarea în bordel, dornici să profite de neobişnuita ofertă.

Potrivit aceluiaşi ziar, patronul bordelului, Hermann Mueller, a declarat că va pune bani din buzunarul său, cam 10.000 de euro lunar, ca prostituatele angajate la bordel să rămână la locul de muncă. Bărbatul mai are alte patru bordeluri, în Germania şi Austria şi s-a mai plâns şi în trecut, în interviuri, de taxele pe care el le consideră punitive pentru domeniul în care îşi desfăşoară afacerile. Mueller susţine că, în ultimii zece ani, a plătit aproape cinci milioane de euro ca taxe impuse numai pentru bordelul din Salzburg.

 

Sursa: Reuters

 

Puteţi citi şi:

În Germania se angajează controlor de calitate pentru servicii sexuale oferite de bordeluri

FOTO O tură prin Muzeul Sexului din Amsterdam (avertisment de nuditate explicită)

Întărirea francului elveţian duce la înflorirea afacerilor în bordelurile germane

Cabine sexuale drive-in pentru prostituate

Cum a afectat Cupa Mondială prostituţia din Brazilia


Un comentariu

  1. Pingback: Bordelul care oferă servicii gratuite, în semn de protest față de taxele impuse de stat – EQY News

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger