Un bărbat născut fără braţe a devenit tatuator profesionist: lucrează cu picioarele

0

Brian Tagalog s-a născut fără braţe, dar niciodată nu a lăsat această dizabilitate să îl împiedice să aibă o viaţă normală. Şi nici să stea în calea viselor sale. Aşa că a învăţat să facă cu picioarele tot ce ar fi făcut cu mâinile, dacă le-ar fi avut: de la activităţi casnice obişnuite la a conduce o maşină şi chiar la a face tatuaje complicate.

Brian s-a născut în Honolulu (Hawaii), dar s-a mutat cu familia în Tucson (Arizona), unde a urmat cursurile unui liceu şi, apoi, a frecventat Universitatea Arizona. A fost mereu pasionat şi interesat de desen şi visul lui a fost să devină artist tatuator profesionist. Nimeni nu i-a dat vreo şansă, dar el nu a renunţat: şi-a antrenat picioarele ca să reuşească să deseneze cu ele şi, după ce mătuşa lui i-a cumpărat primul pistol pentru tatuaje, a exersat până când a reuşit să realizeze tatuaje cu picioarele la fel de bine precum alţi artişti le fac cu mâinile.

Tânărul a devenit artist tatuator licenţiat în urmă cu 11 ani, dar, din păcate, niciun salon de tatuaje din regiunea une locuia nu a vrut să îl angajeze. Aşa că a decis să se lanseze pe cont propriu. Şi-a deschis propriul salon, “Tattoo by Foot”, unde el singur realizează, cu picioarele, tatuajele clienţilor care îi trec pragul. Se pare că aceştia sunt întotdeauna mulţumiţi de rezultat. Brian speră ca succesul lui să îi inspire şi pe alţii să îşi urmeze visele, indiferent de obstacole. “Nu renunţa niciodată. Orice e posibil, pentru oricine”, spune tânărul. În materialul video de mai jos, îl puteţi urmări în acţiune:

Surse şi foto: Oddity Central, Aztec PressTucson.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger