Un bărbat fără adăpost a ales să stea afară, în ger, decât să fie fără câinele lui

0

Bernard Holland o are pe Oreo, o simpatică patrupedă, de când aceasta avea patru luni şi era atât de slabă, încât i se vedeau aproape toate oasele din corp. Acum, Oreo are doi ani şi este cel mai bun prieten al lui Bernard, care refuză să fie despărţit de ea chiar şi atunci când afară temperaturile coboară sub zero grade şi el ar putea sta într-un adăpost încălzit.

 

Când îngheţul a venit peste Indianapolis şi temperaturile au scăzut mult sub zero, Bernard ştia că ar fi putut petrece nopţile geroase în casa surorii lui. Dar Oreo nu era binevenită acolo, aşa că a preferat să rămână în frig cu căţeluşa lui. Perspectiva nu era tocmai una fericită, aşa că, în cele din urmă, în ajutorul lui şi al câinelui au venit, însă, alţi binefăcători: Melissa Burgess (Horizon House) şi Ben Bierlein (proprietar al Wigglebutt Doghouse). Acesta din urmă s-a oferit să aibă grijă de Oreo în perioada geroasă, până când Bernard putea să găsească un cămin permanent. Ben a şi plătit pentru vaccinarea la zi a căţeluşei. “Acum este în siguranţă şi ştiu că aici au grijă de ea, se vede dragostea lui Ben pentru animale”, a spus Bernard când şi-a vizitat prietena patrupedă.

 

stire 19 feb caine 2

 

“Adevărata poveste, aici, este despre un bărbat care, deşi a fost părăsit de noroc şi locuieşte într-un cort, nu vrea să renunţe la câinele lui. Faptul că era dispus să stea afară în ger doar pentru a nu-şi părăsi câinele este incredibil de emoţionant”, consideră Ben Bierlein. Oreo şi-a făcut prieteni la adăpostul deţinut de el (prieteni tot cu patru picioare), dar nimic nu o bucură mai mult decât vizitele lui Bernard. Acesta face, în prezent, cursuri de recalificare şi speră să îşi găsească, apoi, o slujbă, ca zugrav sau poate om de serviciu. Cei care organizează cursurile, Horizon House, îi caută şi o locuinţă adecvată. “Planul meu este să îmi găsesc o slujbă, apoi un loc unde să stau şi să o iau din nou pe Oreo cu mine, să trăim împreună pentru tot restul vieţilor noastre. Mă simt binecuvântat că am un prieten ca ea, că acum este îngrijită şi că eu am suficiente pături cât să îmi ţină cald”, a mai spus Bernard.

 

stire 19 feb caine 4

 

Sursa, foto şi mai multe detalii: BarkPost

 

Puteţi citi şi:

O familie care a ales să stea pe străzi decât să-şi abandoneze pitbull-ul a primit o casă nouă

Un bărbat orb a fost ajutat prin crowdfunding să-și păstreze câinele care i-a salvat viața

Un proiect fotografic menit să ajute animalele fără adăpost


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger