Un bărbat din Arabia Saudită a slăbit 300 de kilograme la ordinul regelui

2

Un bărbat din Arabia Saudită a slăbit 320 de kilograme, adică peste jumătate din greutatea sa corporală, de când regele a cerut să fie spitalizat, scrie CNN. În august anul trecut, regele Abdullah i-a ordonat lui Khalid bin Mohsen Shaari, care cântărea atunci 610 kilograme și nu se putea mișca, să intre sub tratament medical.

 

Captură CNN

 

Medicul Aa’ed al-Qahtani, aflat în fruntea echipei medicale care l-a ajutat pe Shaari să slăbească, a spus unei reviste locale că sănătatea bărbatului continuă să se îmbunătățească. Inima și plămânii îi funcționează mai bine, i s-a redus inflamarea și i s-au întărit mușchii. Totodată, Shaari a ajuns să își poată mișca și picioarele.

Bărbatul se deplasează într-un scaun cu rotile uriaș, menit să-l ajute să devină mai mobil și să se recupereze mai repede. Shaari nu se poate mișca încă de unul singur, având nevoie de ajutor mecanizat pentru a se așeza pe scaun. Înainte să fie scos din casă cu un stivuitor, nu-și părăsise patul de trei ani. Medicii spun că acum zâmbește tot timpul.

Puteți urmări o filmare cu Shaari pe site-ul CNN.


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger