Un bărbat din Alabama ajută persoanele fără adăpost învăţându-le să îşi cultive hrana

1

Pentru persoanele marginalizate de societate, precum cerşetorii, oamenii fără adăpost, a găsi hrana necesară fiecărei zile este o adevărată luptă. Iată de ce Rusty Loiselle, un bărbat din Alabama, a găsit o modalitate constructivă de a ajuta astfel de persoane: le învaţă să îşi cultive singure hrana.

Rusty Loiselle locuieşte în Huntsville, Alabama, SUA, unde mai multe tabere de persoane fără adăpost au început să apară pe marginile drumurilor. În loc să le ofere doar resturi de mâncare sau ajutoare alimentare care s-ar termina în scurt timp, Rusty a ales să înveţe oamenii fără adăpost prin faptul că îşi pune timpul şi cunoştinţele la dispoziţia lor ca să îi înveţe cum să îşi producă mâncarea. Şi-a încărcat maşina cu unelte de grădinărit şi seminţe pentru a-i ajuta să îşi dezvolte propriile grădini de legume.

„Nu ştiam că sunt persoane fără adăpost în zona noastră, dar acum că ştiu încerc să fac ceva pentru ei. Decât să meargă la magazine şi să plătească preţuri pe care nu şi le permit, mai bine fac lucrurile simplu şi sănătos, totodată. Intenţionez să fiu acolo, alături de ei, cât de mult posibil, pentru a-i ajuta să se hrănească şi să le fie bine”, a declarat Rusty. El speră ca, pe lângă hrana de care vor beneficia oamenii fără adăpost, acest experiment să le ofere un nou sens în viaţă şi să îi „hrănească” spiritual, deopotrivă.

Mai multe detalii: WAFF 48 News

Sursa şi foto: TreeHugger


Un comentariu

  1. Pingback: Alamizsna helyett zöldségtermesztést tanít hajléktalanoknak » Think Outside The Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger