Un bărbat caută să-şi cumpere o mamă cu 160.000 de dolari

0

Un bărbat de peste 30 de ani din provincia chinezească Sichuan îşi doreşte atât de mult o mamă, încât e dispus să-i ofere 160 000 de dolari oricărei femei care vrea să-şi asume acest rol, scrie Oddity Central. Oamenii spun că l-ar fi văzut pe Kuan-Yin Tsui, care a devenit o senzaţie online în China, stând în Parcul Fanghu cu un lighean plin de bancnote în faţă şi sperând că-şi va găsi o mamă.

 

Bărbatul ţinea în spate un felinar mare din hârtie roşie pe care îşi scrisese numărul de telefon şi mai venise cu un panou pe care şi-a expus condiţiile: ar vrea ca femeia care se oferă să fie mama lui să aibă cel puţin 57 de ani, să aibă o educaţie bună şi să nu fi consumat droguri în trecut. Decizia finală o va lua când va simţi o “conexiune” cu una dintre pretendente.

Juan Lei, o femeie care s-a întâmplat să fie în parc în momentul respectiv, i-a făcut poze şi le-a postat pe net. “M-am dus să-l întreb dacă e o ofertă reală şi mi-a spus că eram prea tânără şi că voia femei mai în vârstă,” spune ea. “Voiam doar să ştiu de ce îşi doreşte o mamă şi mi-a spus că fusese crescut într-un orfelinat şi că, după ce a ajuns un om de succes, a simţit că-i lipsea o mamă care să fie mândru de el şi care să-l trateze ca pe un fiu. Mi-a părut destul de rău de el, părea foarte singur, dar asta nu e o cale prin care să umpli un gol din viaţă.”

Femeia i-a spus că poate ar fi mai bine să se căsătorească şi să se bucure de părinţii soţiei sale, însă Kuan-Yin nu a părut încântat de idee.

Puteţi citi şi:

Un tânăr chinez îşi dă părinţii în judecată pentru că nu mai vor să-l întreţină

Doi părinţi chinezi şi-au dat fiul în judecată pentru a-l obliga să se angajeze şi să se mute de acasă

Un chinez a cumpărat toate biletele la premiera unui film pentru a-i face în ciudă fostei sale iubite, care l-a părăsit pentru că era sărac


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger