Un bărbat care a ales să trăiască minimalist susţine că nu mai are parte de sex

1

A încercat să îşi reducă amprenta de carbon, dar, spune Colby Richmond, şi-a redus drastic şi activitatea sexuală. “Toţi prietenii mei hipsteri dădeau “Like” postărilor despre micro-case pe Facebook, aşa că mi-am încropit şi eu o astfel de casă pe structura unei rulote vechi”, povesteşte omul pentru Kamloops Daily News.

 

 

Locuinţa de 28 de metri pătraţi este complet portabilă, echipată cu un acoperiş cu panouri solare şi are un interior cochet. “De dormit dorm în patul de sus, dar nu prea am loc în el pentru poziţii sexuale variate. Mi-a ieşit, o dată, poziţia misionarului, dar m-am cam lovit de tavan şi pereţi”, mărturiseşte bărbatul, care se pare că nu este singurul afectat, la capitolul viaţă sexuală, de mininalismul locuinţei.

“Toaleta pe care o folosesc face compost în totalitate, dar se pare că femeilor le este foarte teamă ca bărbatul să afle că ele chiar elimină materie fecală. Am invitat o fată la mine şi sunt aproape sigur că a plecat pentru că i-a venit această nevoie biologică. Uşa de la baie este din hârtie subţire şi, într-o baie atât de mică, toaletă acţionează ca un amfiteatru pentru flatulaţii”, crede bărbatul.

 

Sursa şi foto: The Lapine

 

Acest text este o ştire falsă. A fost preluată de pe site-ul The Lapine, un site generator de ştiri inventate din Canada. 


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger