Un băiat din Norvegia a alungat lupii cu piese Megadeth

2

Pe lângă faptul că sunt considerați o specie amenințată cu dispariția, lupii din Norvegia sunt amenințați și de fermierii care-și păzesc animalele cu gloanțe. Recent, s-a descoperit un alt metal greu care pare să fie la fel de eficient în alungarea animalelor. În timp ce se întorcea de la școală, un puști de 13 ani a fost înfruntat de patru lupi care i-au blocat calea. În loc să arunce cu pietre după animale, băiatul și-a scos telefonul mobil și le-a pus lupilor o piesă Megadeth, formație veterană pe scena metalului greu.

Lupii nu împărtășeau aceleași gusturi muzicale cu puștiul de 13 ani, pe care îl cheamă Walter, și au fugit din calea acordurilor metalice de thrash cântate de formația americană, scrie Tree Hugger. Walter fusese sfătuit cum să reacționeze în astfel de situații. În loc să fugă de animalele cu colți, ceea ce le-ar fi declanșat acestora instinctul de a ataca, a ales să se apere prin mijloace non-violente sau violente cel puțin la nivel de discurs – heavy metal-ul.

Băiatul a repetat exercițiul, care se pare că funcționează. După ce a ajuns acasă, Walter a zărit un alt lup care dădea târcoale casei. Și-a scos telefonul mobil și i-a pus animalului să asculte o altă piesă de la Megadeth, care l-a alungat rapid. În ciuda registrului comic, de poveste heavy metal, Walter pare să fi dat peste o armă neletală ce ar puta fi folosită în confruntarea dintre oameni și lupi. Pentru o specie amenințată cu dispariția cum sunt lupii din Norvegia, Megadeth sună oricum mai bine decât salvele unei arme.

Foto: Flickr/FurLined

Citiți și:

VIDEO. Un câine dispărut se întoarce acasă după 5 ani

Poliţia din Germania a reţinut o bufniţă beată

VIDEO. Chaser, câinele care înțelege peste 1.000 de cuvinte

VIDEO. Un oposum sașiu face furori pe internet

Lupul cu coamă – primul animal sălbatic salvat de la moarte cu celule stem

Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie

Păsările moarte, căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice

Tags:Advertisment ad adsense adlogger