Un an de concediu de creştere a copilului, plătit integral, pentru taţii angajaţi ai Virgin Group

0

Excentricul miliardar Sir Richard Branson, fondatorul grupului de companii reunite sub numele Virgin Group, a anunţat că angajaţii grupului care devin taţi de nou-născuţi vor primi, din partea companiei, un an de concediu pentru creşterea copilului, plătit integral, scrie Metro News.

 

 

Decizia se aplică şi celor care devin părinţi prin adoptarea unui copil, nu neapărat pe cale biologică. Pentru a primi, însă, plata integrală, există o condiţie: este nevoie ca tatăl care solicită concediul să aibă o vechime de minim patru ani în cadrul companiei. Pentru cei care au o vechime mai mică de doi ani, concediul este valabil, pe aceeaşi perioadă, dar numai cu 25% din salariul lor.

“Cred că, dacă ai grijă de angajaţii tăi, aceştia vor avea grijă de afacerea ta”, spune Branson. “Ca tată şi, acum, bunic pentru trei minunaţi nepoţi, ştiu ce înseamnă magia primului an din viaţa copilului tău, dar şi cât de multă muncă este necesară. Mă bucur că putem oferi acest sprijin personalului nostru, în aşa fel încât să se bucure din plin de concediul de creştere a copilului”, declară omul de afaceri.

 

Sursa, foto şi mai multe detalii: Metro News

 

Puteţi citi şi:

Un magnat le oferă angajaţilor săi concediu nelimitat

Combustibil pentru avioane, din deşeuri industriale


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger