Un american și-a trimis câinele la eutanasie pentru că îl credea gay

1

Un proprietar de pitbull din Tennessee și-a trimis animalul de companie la eutanasie după ce l-a văzut încălecând un alt mascul și l-a suspectat a fi gay, informează Huffington Post. Din fericire, patrupedul a fost adoptat în cele din urmă.

 

 

Deși animalele pot fi gay, câinii masculi se pot încăleca între ei pentru a-și afirma dominația, din joacă sau când sunt agitați ori exaltați, scrie publicația americană, citând Psychology Today. După ce au aflat de gestul proprietarului de pitbull, iubitorii de animale au lansat o campanie pe Facebook pentru a salva patrupedul, care a adunat peste 5.000 de share-uri.

În cele din urmă, Elton, cum a fost botezat câinele suspectat a fi gay, a fost salvat. O femeie afiliată la un grup care se ocupă de salvarea animalelor a spus că îl va adopta, completându-și astfel colecția de patru câini. Elton urma să fie eutanasiat ieri după-amiază, însă a fost recuperat de dimineață. Acum urmează să i se facă analizele.


Un comentariu

  1. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger