Un american a mâncat Big Mac-ul cu numărul 25.000 din viața sa

0

În ultimii 40 de ani, americanul Don Gorske a mâncat hamburgeri Big Mac într-un ritm năucitor, iar săptămâna trecută a ajuns la cel cu numărul 25.000.

“Am de gând să mănânc Big Mac până mor”, spune acesta. “Nu intenționez să mă schimb, este mâncarea mea preferată. Nu s-a schimbat nimic în 39 de ani. Abia aștept să mănânc Big Mac în fiecare zi”, spune fanul McDonald’s.

Gorske, în vârstă de 59 de ani, spune că este sănătos, are un nivel scăzut al colesterolului și nici măcar nu are activitate fizică.

O dietă pe bază de Big Mac este o amenințare serioasă la adresa sănătății. Fiecare hamburger are 540 de calorii și 29 de grame de grăsime, echivalentul unei pizze mari cu brânză. Pentru a da jos un Big Mac trebuie să mergi pe jos 14 kilometri.

Gorske mănâncă, în medie, doi hamburgeri Big Mac pe zi iar doctorii spun că genetica este responsabilă pentru sănătatea sa.

Deși el este o minune a geneticii, majoritatea oamenilor nu sunt și nici nu există un test pentru a arăta dacă faci parte din acest club exclusivist.

Foto: AP

Sursa: ABC News

Citiți și:

Este un hot dog mai bun decât un pui rotisat?

Cum arată un BigMac după patru luni

Se strică sau nu produsele de tip fast food?

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger