Un aeroport și-a deschis sală de yoga pentru relaxarea pasagerilor

0

Călătorii care au drum pe aeroportul internațional din San Francisco se pot bucura, mai nou, de un spațiu special amenajat unde-și pot găsi liniștea interioară între două zboruri. După ce trec de verificarea de siguranță, pasagerii pot medita și exersa posturi într-un fost depozit, unde a fost deschisă o sală de yoga.

În sală se găsesc câteva scaune și saltele de yoga, însă lipsesc televizoarele și instructorii, astfel încât fiecare călător e invitat să-și urmeze practicile individuale. Cei care doresc să se relaxeze în timp ce-și așeteaptă avionul pot folosi camera gratuit, atâta vreme cât își lasă la intrare pantofii, mâncarea, băuturile și telefoanele mobile.

Această sală este doar unul dintre exemplele prin care aeroporturile încearcă în ultima vreme să dea o nouă dimensiune călătoriei cu avionul. Deși în ultimii ani multe aeroporturi din lume și-au îmbunătățit oferta de cumpărături, spațiile de luat masa, saloanele de frumusețe și oferta pentru hoteluri de peturi, aeroportul din San Francisco este primul care deschide o sală de yoga.

 

Sursa și foto: AP

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger