Ultimele zile de nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor, ediția 2013

0

Sunt ultimele zile în care organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care lucrează cu voluntari, precum și companiile care își implică angajații în proiecte de voluntariat sunt invitate să își nominalizeze favoriții.

gala

Până pe 12 noiembrie 2013 se mai pot face nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor organizată de Federația VOLUM și partenerii săi. Timp de trei săptămâni organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care lucrează cu voluntari, precum și companiile care își implică angajații în proiecte de voluntariat sunt invitate să își nominalizeze favoriții, accesând www.galavoluntarilor.ro.

Nominalizații trebuie să-și fi derulat activitatea pe durata anului 2013 sau să facă parte din proiecte aflate în derulare, condiția fiind ca acestea să fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Competiția are 4 secțiuni împărțite pe 22 de categorii: Voluntarul Anului, Proiectul de Voluntariat al anului, Coordonatorul de voluntari al Anului și Centrul de voluntariat al Anului.

Jurizarea va avea loc în perioadă 19 noiembrie a€“ 2 decembrie 2013 de către 33 de experți din toate domeniile de activitate, care vor fi publicați pe website-ul competiției după închiderea nominalizărilor. Câstigatorii vor fi premiați în data de 12 decembrie 2013, la Gala Națională a Voluntarilor. Poveștile finaliștilor vor fi promovate în ediția 2013 a publicației anuale ”Portret de Voluntar” editată de Pro Vobis a€“ Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat.

Competiția Gala Națională a Voluntarilor, ediția 2013 este realizată cu sprijinul Ministerului, Tineretului și Sportului, Complexului Național Sportiv ”Lia Manoliu”, Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Reprezentanței Comisiei Europene la București.

La fel ca în edițiile precedente, competiția va fi susținută de către cei opt Ambasadori ai Voluntariatului în România: Raed Arafat, Margareta Pâslaru, Damian Drăghici, Marius Manole, Irina Păcurariu, Călin Goia, Valeria Racilă von Groningen, și Zoli Toth.

Gala Națională a Voluntarilor este un eveniment anual care oferă un loc de cinste voluntarilor din România o binemeritată recunostere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Mai multe informații privind regulamentul, criteriile de jurizare, precum și condițiile de nominalizare sunt disponibile pe website-ul competiției www.galavoluntarilor.ro.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger