Tusnad Cycling Team la Turul Romaniei

0

Echipa ciclista Tusnad Cycling Team va concura in cea de-a 47.-a editie a Micii Bucle, care se va desfasura in perioada 5-12 iunie 2010.

Echipa care isi va lua startul in aceasta editie a Turului Ciclist al Romaniei av fi compus din: Eduard Carol Novak (Miercurea Ciuc), Szeghalmi Balint (Ungaria), Rizzi Bruno si Pinos Andrea (Italia), Jezek Jiri (Cehia), Tvetcov Serghei (Moldova). Conducatorii echipei vor fi  Vignati Pierangelo si Torok Attila.Eduard Carol Novak a declarat: „Suntem intr-o forma buna si ne pregatim cu mari sperante pentru aceasta editie a Turului Romaniei. Scopul nostru este sa ne clasam intre primii trei, atat in clasamentul pe echipe, cat si in cel individual.”

Anul acesta turul va cuprinde sapte etape, iar lungimea traseului va fi de 1175,3 km. Startul se va da prin prologul de la Deva, sosirea urmand sa aiba loc la Constanta.  La editia din anul acesta vor concura in total 15 echipe, din care 10 vor fi echipe din strainatate

Anul trecut Tusnad Cycling Team s-a clasat pe locul al 6-lea in clasamentul pe echipe si a castigat tricoul verde pentru cel mai bun catarator si tricoul bleu pentru cel mai bun ciclist roman, prin ciclistii Lengyel Tamas, respectiv Csicsaky Tamas.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger