Trei bărbați au fost deportați pentru că erau prea atrăgători

0

În timpul unui festival cultural anual din Arabia Saudită, trei bărbați au fost trimiși acasă, fiind considerați de autorități ”irezistibili” pentru femeile prezente.

 

handsome2

Cei trei bărbați din imagine NU sunt cei trei bărbați deportați. 

 

Potrivit ziarului arab de limbă engleză Elaph, în timpul Festivalului de Cultură și Patrimoniu Jenadrivah, derulat la Riyadh, capitala provinciei cu același nume, poliția religioasă a evacuat trei bărbați pe motivul că ar fi fost ”prea atrăgători.” Aceștia au fost trimiși cu forța în Abu Dhabi,  capitala Emiratelor Arabe Unite, pentru a le ține departe pe femeile participante de tentația irezistibilă.

”Un oficial al festivalului a declarat că cei trei bărbați au fost deportați pentru aspectul lor fizic, considerat incompatibil cu Comisia pentru Promovarea Virtuții și Prevenirea Viciilor, membrii acestei Comisii temându-se că femeile se vor îndrăgosti de ei,” scrie ziarul Elaph, citat de The Telegraph. Acest incident a fost corelat cu prezența neașteptată a unei femei artiste la paviolionul unde se aflau acești bărbați, însă potrivit oficialilor, nu se știe dacă venirea femeii are vreo legătură concretă cu sex appeal-ul bărbaților. Pentru orice eventualitate însă, organizatorii i-au trimis acasă pe cei trei.

Fiind o țară ultraconservatoare, Arabia Saudită interzice femeilor să interacționeze cu bărbați necunoscuți, fiind totodată o țară ”campioană” la restricționarea drepturilor femeilor: Arabia Saudită este, de pildă, singurul stat din lume unde femeile nu au voie să conducă mașini. De altfel, abia de curând liderii arabi au decis că femeile vor avea dreptul să meargă pe bicicletă, însă doar în zonele special amenajate.

Sursa: The Telegraph

Foto: Bossip.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger