TOTB.ro, un nouînceput

12

În urma celor întâmplate în ultimele trei zile, decizia noastră este să pornim pe un drum propriu, unul pavat cu o nouă politică de parteneriate, proaspeți ca aerul de pădure. Le mulțumim cititorilor noștri pentru solidaritatea de care au dat dovadă, așteptându-i în continuare pe www.totb.ro, precum și oamenilor din presă pentru că nu au lăsat un eveniment aparent minor în peisajul media din România să dispară în tumultul știrilor de senzație și au contribuit în mod decisiv la aflarea unui adevăr incomod. De astăzi totul revine la normal.

Vineri, 6 mai 2011, în jurul orei 15:00, Adevărul Holding a oprit funcționarea platformei partenere de jurnalism online Think Outside the Box. Argumentele prezentate invocau un „demers jurnalistic ce nu îndeplinește exigențele editoriale ale publicației Adevărul”, concretizat în câteva articole considerate un atac direct împotriva unui brand important de pe piața românească.

Duminică, 8 mai 2011, Think Outside the Box publică propriul punct de vedere asupra încetării colaborării cu Adevărul Holding.

Marţi, 10 mai, o serie de articole din publicațiile Adevărul și Click! confirmă presiunile comerciale care au declanşat evenimentele care au dus la desfacerea parteneriatului Adevărul-TOTB.

Ca urmare a acestor evenimente, redacția Think Outside the Box face următoarele precizări:
Salutăm demersul de demascare a unor presiuni comerciale existente în presa autohtonă și sperăm ca aceste eforturi să reprezinte doar primul pas spre o presă mai liberă şi spre o neimplicare comercială în activitatea editorială.

Redacția TOTB.ro mulțumește tuturor oamenilor de presă și cititorilor pentru că nu au lăsat un eveniment aparent minor în peisajul media din Romania să dispară în tumultul știrilor de senzație și au contribuit în mod decisiv la aflarea unui adevăr incomod.

Chiar dacă timp de 5 luni Think Outside the Box a avut o colaborare bună cu Adevărul Holding, redacţia crede că a sosit vremea să meargă pe un drum propriu şi să încerce o nouă politică de parteneriate, care să-i permită să devină o publicaţie independentă şi de sine stătătoare.

Think Outside the Box renunță și la parteneriatul cu Discovery România, având în vedere că, în cursul zilei de vineri, 6 mai, partenerii au cerut ca sigla lor, reprezentând parteneriatul Discovery-TOTB, să fie scoasă de pe headerul site-ului www.totb.ro.

TOTB mulțumește tuturor partenerilor (Hotnews.ro, Adevărul Holding, Discovery România) pentru sprijinul acordat în cele 17 luni de existență.

Foto: Flickr – Geodesic

Tags:12 comentarii

 1. drum bun! nu stiam pana acum de voi. am aflat cu ocazia scandalului, iata si partea lui buna, iar urmarea este ca ati mai castigat un cititor

 2. De ce nu ati cerut si parerea Coca-Cola?… legat de calitatea produselor lor sau de daunele produse de acestea…

  E elementar faptul ca trebuie sa fie lasata sa se apere….

 3. Eu acum am aflat de voi, in urma scandalului si sunt incantat de ceeace citesc. Daca ce veti scrie va fi obiectiv, nepartinitor veti avea succes fara indoiala. Eu unul sunt satul de siturile care scriu numai tampenii. Le citesc si pe alea ca nu ma pot abtine sa ma delectez cu prostia din jur. :))

 4. e sigur divorț?

  whois totb.ro

  % Whois Server Version 2.17/2009-12-18 – whois.rotld.ro

  % Rights restricted by copyright.
  % Specifically, this data MAY ONLY be used for Internet operational
  % purposes. It may not be used for targeted advertising or any
  % other purpose.

  % Este INTERZISA folosirea datelor de pe acest server in oricare
  % alt scop decat operarea retelei. In special este INTERZISA
  % folosirea lor in scopuri publicitare.

  % Top Level Domain : ro
  % Maintainance : http://www.rotld.ro

  Domain Name: totb.ro
  Registrar: ICI – ROTLD
  Whois Server: http://pwhois.rotld.ro/static
  Referral URL: http://www.rotld.ro

  Name Server: ns2.adevarulholding.ro
  Name Server: ns1.adevarulholding.ro

  Domain Status: OK

  nameserverele încă sunt înamorate de bărbuța lui patriciu …

  aveți grijă și la domeniu! nu cumva factura cu care sa rezervat/cumpărat domeniul totb.ro la rotld.ro e scrisă tot de mânuța plictisită de atâtea cancanuri a lui păturiciu?

  că dacă așa e și se supără pe bune, vă dă eject 100% și pune o poză XXL + sterge toate articolele!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger